dijous, 22 de desembre del 2011

El Casal de la Gent Gran de can Rafart celebra el seu Nadal

El passat divendres 16 de desembre, els alumnes de l'Aula Municipal de Música i la gent gran del Casal de Dia de can Rafart van celebrar l'arribada de Nadal amb un concert conjunt on hi van assistir més d'un centenar de persones.

Les nadales van ser les protagonistes d'una vetllada amenitzada pels alumnes de l'Aula de Música que van omplir de gom a gom el bar del Casal de la Gent Gran de can Rafart. L'acte va cloure amb un berenar que va anar a càrrec de la Creu Roja qui també va obsequiar als assistents amb una petita farmaciola.
Simbòlicament

Fotografies il·lustrades de l'Aula de musica

Els alumnes de l'Aula de Música interpretant cançons Nadalenques

Els Avis escoltant amb la boca oberta als alumnes amb la seva interpretació


La professora de l'Aula de musica intentant fer canta als Avis, cançons Nadalenques, sortint-se força ve

Un grupet d'Avis aficionats a la musica, interpretant cançons nadalenques, amb molta ilució
La farmaciola obsequi de la Creu Roja


Dissabte 17 de desembre, es va inagurar el seu pessebre per donar la benvinguda a les festes de Nadal. Com ja és habitual l'acte va comptar amb la col·laboració de l'Aula de Dansa que va fer una representació ballada del pessebre vivent.

L´acte, que va comptar amb la presència de l'alcalde i regidors, va començar a quarts de sis de la tarda amb la inauguració del pessebre de can Rafart. Tot seguit va tenir lloc la representació del singular pessebre vivent ballat a càrrec dels alumnes de l'Aula de Dansa del municipi.
En aquesta ocasió la Creu Roja va subvencionar un got de xocolata calenta amb coca per fer passar el fred de tots els assistents.

Fotografies il·lustrades del pessebre vivent
Pessebre en el interior del casal construït pels avis

Pessebre vivent en el jardí del Casal, visitat per mols assistents


Els tres Reis obsequiant
simbòlicament amb mols regals al nen Jesús

Una vista panoràmica del Pessebre viventMUNTATGE RAMON

1 comentari:

salvi vell ha dit...

A través de les fotografies es pot apreciar la bona presentacio i realització dels actes que organitzeu així com la bona acollida que reben. Sou un Casal exemplar. Felicitats!