dimecres, 25 de març del 2009

MICROCONTES

DIES DE PLUJA
Llàstima que llavors ja era massa tard per trobar al Manel ; Els dies de pluja a l'estiu, al Parc del Litoral, en un Poblet del Maresme, només s'hi pot veure la senyora Rosa. Asseguda en un banc, deixa que les llàgrimes es barregin amb la pluja. Recorda els dies que de jovenalla tenia el costum de venir amb en Manel, el seu fill, a jugar en aquest lloc. S'asseia a fer mitja en aquest mateix banc mentre la criatura s'entretenia a pocs metres d'ella. Reviu aquell dia que es preparava una tempesta d'estiu. Que començaven a caure gotes i que en aixecar la vista per dir-li al Manel que havien de marxar només va veure les joguines escampades. Per més que es va rastrejar la zona, per més que es va buscar per tot arreu, el nen no va aparèixer mai més. Han passat trenta-cinc anys i la senyora Rosa torna cada dia de pluja al mateix lloc. Diu que entre el soroll de l'aigua que cau sent la veu, el riure del seu fillet jugant molt a la vora

Publicat per Ramon

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Ramon, bona tarda
És aquesta una narració molt emotiva i punyent. És una cas real?
Agraeixo el comentari que vas fer a la inserció de la visita a Teixidors de Terrassa per un grup de cursetistes del Taller Coloma, d'Avià i demano disculpes per no haver-ho fet abans.
I pots comprovar que de la convocatòria del final de març, ni tan sols vaig donar-ne senyals de vida. Espero corregir aquesta persistent mancança en un futur proper.
Una abraçada
Rossend Mangot
casalavia.blogspot.com

Anònim ha dit...

Hola Rossend; He estat mol conten i agraït pel teu comentari sobre l’entrada del meu Blog , dons ens agrada que els casals ens comuniquem i comentem totes les entrades , una forta encaixada d’amants del teu amic d’informàtica
Ramon Sancliment

Coordinadoras ha dit...

Ramon, yo tambien te felicito por ese cuento.

Para participar en el concurso tendrí que comenzar con la frase del último ganador del concurso que es: "Els consells que ens donen la gen gran.." A ver lo puedes adaptar.

Fins aviat!

Viqui Mulet ha dit...

Hola Ramon: estem fent clases per el bloc, tu dius que t'agrada fer poverpoints, i a mi també, si m'envies la electroniqui, te'n esviaria, t'envio la meva ?
viquimulet@gmail.com