dilluns, 30 de gener del 2012

El Casal de Dia estrena cuina pròpia

Des de la seva creació ara fa quatre anys, el menjador del Casal de Dia de can Rafart rebia els menús que els proporcionava la cuina de l’Hospital de Sant Pere. A partir d'ara i gràcies a una col·laboració de l'entitat bancària La Caixa el Casal de Dia disposa de la seva pròpia cuina.

Des del 9 de gener de 2012 el Casal de Dia de can Rafart té cuina amb cuinera pròpia. D'aquesta manera la vintena d'usuaris que diàriament fan ús del servei de menjador gaudeix d'un menjar casolà, fet i servit al moment amb un menú elaborat per una dietista. Els àvis i àvies que fan ús diàriament del servei de menjador ja han fet notar la seva satisfacció per aquest canvi.

Aquest dijous al matí, l'alcalde, Xavier Godàs, la regidora de Serveis Socials, Maria Lluïsa Ruhí i el director de l'oficina de La Caixa a Vilassar de Dalt, Xavier Vigil, han visitat el Casal de Dia i la nova cuina i han fet un brindis amb els seus usuaris.

Fotografies il·lustrades del casal de dia



Les autoritats i el director de la Caixa de Vilassar de Dalt, junt amb els avis i avies del Casal de Dia, fent el brindis corresponent per aquest esdeveniment







Visitant les instal·lacions de la cuina de Can Rafart, un si elaboraran menjars casolans elaborats per una dietista








La dietista amb les olles al foc, elaborant els menjars casolans, per servils als avis i avies









La dietista amb la monitora del taller de la memòria, apunt de servir el dina als avis









Les dues monitores amb els avis apunt de dinar








En Feliu, la Fina i la Núria, esperant que els serveixin el dina










Un altre grup d'avis vent sentats gaudint del centre de dia del Casal





MUNTATGE RAMON