divendres, 28 de maig del 2010

Homenatge a la Gent Gran

El passat dilluns 24 de maig es va celebrar la festa d'homenatge a la Gent Gran que cada any organitza l'Ajuntament. Al voltant de 400 persones van omplir el polisportiu municipal de can Banús on es va fer el tradicional dinar de germanor, l'homenatge als avís i àvies que fan 90 anys i el ball de fi de festa.
La festa d'homenatge, organitzada per la regidora de Serveis Socials i el Patronat de la Vellesa, va aplegar unes 400 persones al polisportiu municipal de can Banús. Com ja és tradicional l'Ajuntament va homenatjar amb una placa commemorativa a tots els avís i àvies que enguany compleixen els 90 anys. Després del dinar de germanor, l'àvia i l'avi més gran van fer el tradicional tall de pastís acompanyats de la regidora de Serveis Socials, Anna Marín i l'alcalde, Llorenç Artigas. La festa va concloure amb el ball de fi de festa.




Las autoritats i les Pubilles inaugurant el homenatge a la gent Gran









Vent asseguts gaudint de la festa i de la paella D’arròs










Fent l'entrega de la Placa commemo rativa a una Avia de 90 Anys









Els Avis de 90 Anys apunt de talla el Pastis










El tradicional vall de fi de festa

dilluns, 3 de maig del 2010

S'inaugura oficialment l'espai lúdic de can Rafart

El passat dijous 15 d'abril va tenir lloc la inauguració de l'espai lúdic i esportiu de can Rafart cedit per la Diputació de Barcelona. L'acte va estar presidit per la Sra. Mireia Valls, Cap de serveis i equipaments d´espais públics de la Diputació de Barcelona acompanyada per l'alcalde, Llorenç Artigas i la regidora de Serveis Socials, Anna Marín.
Estar en forma, distreure's, no rovellar-se, fer salut o relacionar-se amb altres persones són els objectius fonamentals de l'espai lúdic ubicat a l'era de can Rafart. Aquest espai és un circuit de salut constituït per diferents mòduls d'activitats que formen un recorregut que permet treballar les facultats físiques i sensorials de la gent gran, en especial, però també les de la resta de la població.

A continuació veureu unes imatges il·lustrades de la inauguració

La Sra. Mireia,cap de serveis de la Diputació de Barcelona acompanyada per l'alcalde Llorens Artigues inagurant els equipaments de Can Rafart








La monitora explicant als avis la manera de fer servir els equipaments correctament i amb tranquil·litat per no prendre mal










Una Avia començant un dels exercicis i la Monitora mol atenta










Totes les Avies contemplant una companya practicant un exercici per no rovellar-se i anar mes lleugera