dissabte, 18 d’octubre del 2008

Galeria de Videos

Vídeos de la fauna i natura de Catalunya
http://www.diba.es/parcsn/parcs/videos.asp?parc=6
Publicació Ramon

dimecres, 15 d’octubre del 2008

XARRUP DE TARDOR

El casal de la Gent Gran de can Rafart va celebrar el tradicional xarrup de tardor
La gent gran del municipi es va aplegar a can Rafart per celebrar, un any més, el tradicional Xarrup de tardor. Des de les cinc de la tarda els assistents van poder gaudir d'exhibicions i balls, d'un berenar popular amb havaneres i del ball de fi de festa.
La celebració va començar a les cinc de la tarda amb la salutació de les autoritats locals. Seguidament es va fer una exhibició a càrrec del grup de Line Dance del casal i una actuació musical dels Cors Alegres de Mataró cal destacar d’aquest Cor la actuació d’una Avia de 85 anys pel bon ritmen i alegria que portava dons es va deixar a tots boca badats. El xarrup va continuar amb el berenar típic de can Rafart: botifarra amb mongetes, un gran cremat amb ambientació d'havaneres i va posar el punt i final amb el ball de cloenda.
La festa, que va tenir lloc el passat dissabte 4 d'octubre al casal de la Gent Gran de Can Rafart, va comptar amb la presència de les autoritats locals i el parlament de la regidora de Serveis Socials, Anna Marín.

Acotinuació veureu fotos il·lustrades d’aquest xarrup




Actuació d’un grup de Line Dance del casal de Can Rafart









L’Avia de 85 anys amb molta marxa interpretant un pas doble












Una representació dels Cors Alegres de Mataró












Berenar típic amb mongetes i botifarra












Cremat amb ambientació d’havaneres





Muntatge Ramon

dilluns, 13 d’octubre del 2008

FOTOS CAN RAFART

Aquestes fotos son de la Masia de CAN RAFART; aquí sota us explico una mica la historia de la Masia

Havia estat propietat del Baró de Fuxà i després del Sr. Bruguera. Poc després de casar-se el Sr. Josep Bruguera se li concedí dita propietat, desprenent-ne una de més moderna, senyalada amb el número u, havent passat per diversos propietaris. L'any 1899 va entrar-hi de masover L'Andreu Gel i la i la seva família. L'any 1980 en Casimiro Gel va deixar la parceria per comprarla el gendre del Sr. Porcioles quera L’alcalde de Barcelona, per impagats d'impostos duran mols anys quedà propietat de la L'Ajuntament de Vilassar de Dalt, fent el casal per la gent gran i moltes mes activitats com per axempla, culturals, informàtica, festes populars per tot el poble al aire lliure, parque disposa duns jardins plens d’arbres, plantes diverses, un gran llac amb un sortidor al centre, fent també la festa contra el cançer un si recullen mols diners per la investigació